Intohimo moottoripyöräilyyn ei ole hiipunut

Julkaistu 6.2.2017 |

Sunnuntaina 5.2.2017 päättyneillä MP-messuilla Messukeskuksessa Helsingissä vieraili 59 000 tyytyväistä motoristia ja  moottoripyöräilystä kiinnostunutta kävijää. Pohjois-Euroopan suurimpaan moottoripyöränäyttelyyn tultiin sankoin joukoin; kävijöistä 70 prosenttia tuli pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Koeajoradalla ajettiin 1 246 koeajoa.

TNS Kantarin kävijätutkimuksen mukaan kävijöistä 94 prosenttia oli tyytyväisiä tapahtumaan. Uuden moottoripyörän hankinta seuraavan kolmen vuoden sisällä oli mielessä joka neljännellä kävijällä (26 prosenttia).  Kävijöistä 58 prosenttia omisti jo nyt moottoripyörän, mopon tai skootterin. Kävijöistä, joilla ei moottoripyörää, mopoa tai skootteria vielä ole, 18 prosenttia harkitsi sellaisen hankkimista.

Moottoripyöräjaoston jäsenyritykset olivat myös tyytyväisiä tapahtumaan.

– MP-messut houkutteli Messukeskukseen paljon moottoripyöräilystä kiinnostuneita ja kävijämäärään oltiin tyytyväisiä. Tänä vuonna saatiin entistä enemmän hyvä kontakteja, ja messujen jälkeen tehdäänkin paljon tarjouksia moottoripyöristä. Tuntuu, että intohimo moottoripyöräilyyn ei ole hiipunut vaan pikemminkin kasvanut, Moottoripyöräjaoston asiamies Hannu Kyyhkynen sanoo.

Seuraavan kerran moottoripyörät ovat esillä Messukeskuksessa Suuressa koeajotapahtumassa 2.6.2017, jolloin on myös Prätkällä töihin -päivä. MP18-moottoripyörämessut järjestetään 2.–4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Save

  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus