Suuri moottoripyörien koeajopäivä Prätkällä töihin -päivänä 2.6. Messukeskuksessa

Julkaistu 11.4.2017 |

Prätkällä töihin -päivänä 2.6.2017 järjestetään Suuri moottoripyörien koeajopäivä Messukeskuksen pysäköintialueella Helsingissä. Kaikille motoristeille veloituksettomaan tapahtumaan pääsee koeajamaan eri moottoripyörämerkkien uutuuksia. Koeajot suuntaavat pysäköintialueelta Pasilan kaduille ja sieltä omille reiteilleen. Pysäköintialueelle on tänä vuonna yleisön pyynnöstä järjestetty lisäksi koeajoa sellaisille, joilla ei ole moottoripyöräajokorttia.

Keväällä 2016 ensimmäistä kertaa järjestetyssä tapahtumassa tehtiin yli 1 200 koeajoa ja koeajettavia pyöriä oli noin sata. Tapahtuma sai paljon kiitosta niin motoristeilta kuin kauppiailtakin. Itä-Pasilan kaduilla ajettiin epätavallisen paljon uusilla  moottoripyörillä, ja tapahtuma näkyi hauskasti kaupunkikuvassa.  Koeajot nostattivat selkeästi motokuumetta. Tapahtuman vahvuus on, että päivän aikana pääsee ajamaan erilaisia moottoripyöriä ja vertailemaan eri moottoripyörämerkkejä ja -malleja.  Kesäkuun alussa on myös otollinen aika moottoripyörän ostoon, sillä vauhdikas ajokausi on juuri alkanut.

Suuren moottoripyörien koeajopäivän järjestää Messukeskus yhdessä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa nyt toista kertaa. Mukana tapahtumassa ovat myös MP-Kauppiaat, Suomen Moottoriliitto ry ja  Suomen Motoristit ry.

– Tavoitteemme on lisätä moottoripyöräilyä Suomessa ja toimia yhdessä tämän asian puolesta. Teemme helpoksi moottoripyörän ostamisen ja tuomme kaikkien merkkien pyörät samaan paikkaan koeajoihin.  Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa Prätkällä töihin -päivänä, joten moottoripyöräily on tuolloin myös valtakunnallisesti esillä,  Moottoripyöräjaoston uusi puheenjohtaja, verkostopäällikkö Mikko Summa Harley-Davidsonilta kertoo.

–  Moottoripyöräily on nopea, aikatauluista vapaa ja tehokas tapa liikkua paikasta toiseen. Moottoripyörä onkin  varteenotettava kulkuneuvo erityisesti kaupunkiliikkumiseen, hän lisää.

Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään valtakunnallisena Prätkällä töihin -päivänä perjantaina 2.6.2017 kello 12-18 Messukeskuksen pysäköintialueella Helsingissä. Koeajolle voivat lähteä kaikki, joilla on moottoripyörän ajamiseen oikeuttava ajokortti. Ajokortittomien koeajot järjestetään suljetulla alueella. Alle 18-vuotiailla pitää olla huoltaja mukana koeajoissa. Koeajettavana on myös mopoja. Tapahtumasta saa ajovarusteet lainaksi, mutta paikalle voi tulla myös oma kypärä kainalossa. Moottoripyörille on veloitukseton pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueella.

Koeajajaksi voi rekisteröityä ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com/ (rekisteröityminen aukeaa lähempänä tapahtumaa)  ja koeajot varataan tapahtumapaikalla.

Messukeskus järjestää vuosittain MP-messut helmikuussa ja Suuren moottoripyörien koeajopäivän Prätkällä töihin -päivänä Messukeskuksessa Helsingissä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, {{cloaked}}
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Mikko Summa, puh. 040 1421 993, {{cloaked}}

Kuvia Suuresta moottoripyörien koeajopäivästä 2016: http://mediabank.messukeskus.com

#prätkällätöihin #koeajopäivä

 

  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus