Liitto

Liitto

Toimintaa jäsenten hyödyksi

Teknisen Kaupan Liitto ry (Tekniska Handelsförbundet rf, The Association of Finnish Technical Traders) on jäsenilleen teknisen kaupan arvostetuin verkottumiskumppani ja näkemysten tuottaja. Se tuottaa myös ennakoivaa tietoa – trendeistä, markkinamurroksesta ja lainsäädännöstä – jäsenilleen. Liiton toiminta tähtää toimialan merkittävyyden kasvuun. Varmistamalla alan houkuttavuuden se tähtää uusien osaajien saamiseen alalle. Liitto on teknisen kaupan etuja valvova järjestö Suomessa ja sen edunvalvonta tähtää markkinan ja järkevän sääntelyn edistämiseen.

Liittoon kuuluu yli 390 alan yritystä ja neljä jäsenyhdistystä – Finnish Fluid Power Association (FFPA) ryPuutuoteteollisuus ry, Suomen Varaosakaupan Keskusliitto ry sekä Sähköteknisen Kaupan Liitto ry. Liiton jäsenyritysten myynti kattaa noin 85 prosenttia alasta ja näiden palveluksessa on yli 20 000 henkeä. Liitto on Kaupan liiton jäsen, joka puolestaan on EK:n jäsen.

Jaostot

Jäsenet toimivat eri toimialoilla, ja liitto on organisoitu tämän mukaan jaostoihin. 22 eri toimialaa edustavat jaostot ja niissä toimivat ryhmät edistävät toimialojensa yhteisiä asioita tuottamalla yritysten liiketoiminnassa tarvitsemaa tietoa, sekä kehittämällä työ- ja ympäristöturvallisuutta ja verkottumista. Jaostojen toiminnalle on määritelty pelisäännöt, joiden turvin keskenään kilpailevatkin yritykset voivat ajaa alan yhteisiä asioita sekä vaihtaa tietoa ja kokemuksia puolueettomalla maaperällä.

Jäsenyritykset voivat kuulua useaan eri jaostoon. Jaostojen jäsenyritysten edustama myynti kattaa yleensä 70–100 prosenttia kyseisen alan markkinoista.

Tekninen Kauppa lukuina

yli 390 jäsentä
94 % jäsenistä suosittelee jäsenyyttä
30 jaostoa ja ryhmää
Kategoriat
  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus