Pienkone- ja Sähkötyökalujaosto

Jaoston muodostavat ammatti- ja harrastajakäyttöön pienkoneita ja sähkötyökaluja toimittavat yritykset, ja toiminnassa ovatkin mukana alan johtavat maahantuojat.

Jaoston jäsenyritysten edustamien tuotteiden markkina on yli 150 miljoonaa euroa, ja se on vahvassa kasvussa mm. akkuteknologian kehittymisen mahdollistamien uusien innovaatioiden myötä. Jäsenyritykset kehittävät jatkuvasti jälkimarkkinapalvelujaan – toimiva varaosa- ja huoltopalvelu on nykyisin yhä kiinteämpi osa palvelukonseptia.

Jaoston toiminta keskittyy yritysten liiketoimintaympäristön, markkinan ja toimialaan vaikuttavan lainsäädännön seurantaan sekä toimialan markkinointiin.

Toiminnan tavoitteena on tukea ja tehdä tunnetuksi jaoston jäsenyritysten toimintaa sekä tuottaa tiedotusvälineille ja kuluttajille ajankohtaista jaoston jäsenyritysten edustamista tuotteista ja niiden markkinasta. Jaosto seuraa alan näyttelytoimintaa ja kentässä tapahtuvia muutoksia ja toimii yhteistyössä näyttely- ja tapahtumajärjestäjien kanssa tapahtumien kehittämisessä.

Jaoston puheenjohtajana  toimii Jaakko Peltonen Hitachi Power Tools Finland Oy:stä, varapuheenjohtajana Pasi Kivimaa Robert Bosch Oy:stä ja asiamiehenä Jan Sucksdorff.

Kategoriat
  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus