Aamukahvitilaisuus ”Teknisen kaupan tulevaisuuden skenaariot” 23.3.2017

Teknisen kaupan toimintaympäristön muutostahti on kiihtyvä. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi sekä kasvun luomiseksi jäsenyritysten tuleekin entistä tehokkaammin pystyä ennakoimaan ja tunnistamaan kehittyvien trendien vaikutuksia, sekä hyödyntämään näitä liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksina. Laaja ja nopea toimintaympäristön muutos luo tarpeen strategiselle ketteryydelle, sekä tätä tukevalle jatkuvan strategiapohdiskelun kyvykkyydelle. Tilaisuudessa Jarkko Pallasaho Talent Vectia Oy:stä avaa teknisen kaupan tulevaisuuden skenaarioita.
 

 

Aika: Torstai 23.3.2017 klo 9.00 – 10.30 (aamukahvi tarjolla klo 8.30)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki, kokoustila OHMI, 1. krs
Hinta: Jäsenille maksuton (peruuttamattomasta poisjäännistä perimme 50 euron no-show maksun) Ilmoittautuminen: 15.3.2017 mennessä

 

Myös järjestö- ja liittokentän toimintaympäristö on murroksessa. Teknisen Kaupan Liiton alkuvuodesta käynnistynyt strategiaprosessi luo jälleen kerran painetta uudistua ja uudistaa palvelujamme yhä paremmin jäsentemme tarpeisiin sopivaksi. Liito määrittää prosessissa oman strategisen roolinsa seuraavalle 4 vuoden periodille. Toimitusjohtaja Markku Uitto kertoo jo tähän mennessä tunnistettuja odotuksia. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan liiton tulevaan toimintaan.

 

Tule keskustelemaan ja kuulemaan näkemyksiä mm. seuraavista aiheista:

– Miten hyödynnämme kasvavan urbanisaation, edelleen kutistuvan maailman, politiikan ja lainsäädännön tuomat muutokset ja käännämme nämä uusiksi liiketoimintamalleiksi?
– Osaammeko teknisessä kaupassa luoda markkinoita ja varmistaa toimintamme jatkuvuuden huomioimalla kestävän tulevaisuuden?
– Rakennammeko liiketoimintaamme asiakaskokemuksesta lähtevälle ja uudistavalle kasvun pohjalle hyödyntäen rajattomat verkostot ja alustat?
– Ymmärrämmekö ja tunnistammeko ajoissa meitä ympäröivät innovaatiot ja teknologiset muutokset?

 

Tilaisuuden ohjelma:

 *  Aamukahvia tarjolla kello 8.30 alkaen
 *  Avaus, Markku Uitto, Toimitusjohtaja, Teknisen Kaupan Liitto
 *  ”Teknisen kaupan tulevaisuuden skenaariot”- Jarkko Pallasaho, Senior Partner, Talent Vectia Oy
 *  ”Odotuksia Liiton toiminnan ja palvelujen kehittämiselle” – Markku Uitto, Teknisen Kaupan Liitto
 * Keskustelua, kysymyksiä ja ehdotuksia
 * Tilaisuuden yhteenveto, Toimitusjohtaja Markku Uitto

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 15.3.2017. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

 

Tervetuloa!

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus