Aamukahvitilaisuus ”Uuden kasvun ytimet – tuotetiedon hallinta ja hyödyntäminen myynnissä” 10.3.2016

Tänä päivänä ostaja painii usein uuden ongelman kanssa – miten löytää kaiken massan joukosta se oikea, relevantti ja luotettava tieto. Ostopäätöksen tekemiseen tarvitaan paljon yksityiskohtaista tietoa tuotteen ominaisuuksista ja vajailla tiedoilla kauppaa ei synny. Tiedon hallinnasta onkin tullut ratkaiseva asia yritysten menestymisessä. Myyjällä on usein valtava määrä erilaista ja usein vielä eri järjestelmissä olevaa tietoa, joka olisi paitsi saatava helposti ja kustannustehokkaasti asiakkaan käyttöön myös oltava jatkuvasti ajantasaista ja mielellään vielä juuri kyseiselle asiakkaalle suunnattua.

 

Siitä, miten tämä käytännössä tehdään tulee kertomaan yhdistyksen yhteistyökumppani e21 Solutions Oy, jolla on pitkä kokemus teknisen kaupan haasteiden ratkaisemisessa digitalisoituvassa maailmassa. Tilaisuudessa e21 valottaa tuotetiedon hallinnan hyödyntämismahdollisuuksia sekä esittelee erilaisia ratkaisuja mm. siitä, miten eri järjestelmät saadaan tehokkaasti tukemaan myyntiä; lisäksi kuulemme käytännön yritysesimerkin aiheesta – case YTM-Industrial Oy.
 

 

Aika: Torstai 10.3.2016 kello 9:00 – 10:30 (aamukahvi tarjolla kello 8:30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki, kokoustila OHMI
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: viimeistään 2.3.2016

 

Tule keskustelemaan ja kuulemaan lisää aamukahvitilaisuuteen.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Avaus: Jan Sucksdorff, yhteyspäällikkö, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys
  • Tuotetiedon hallinta ja hyödyntäminen myynnissä,  Marko Rautakoura toimitusjohtaja, e21 Solutions Oy
  • Case YTM-Industrial Oy, tuotepäällikkö Petri Mäkinen
  • Keskustelua ja kysymyksiä

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 2.3.2016. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

Tervetuloa!

 

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus