Aamukahvitilaisuus ”Verkkokaupan perustaminen ja optimointi” 10.11.2021

Marraskuun aamukahvitilaisuudessa käsittelemme verkkokauppaa myynnin välineenä teknisessä kaupassa. Kaupankäynti digitalisoituu ja siirtyy kiihtyvällä vauhdilla verkkoon. Paitsi kuluttajakauppaa, tämä koskee myös entistä enemmän B-2-B -kauppaa. Verkkokaupasta tulee – ja sen on oltava – myynnin väline, ei apuväline.

 

Aika: Keskiviikko 10.11.2021 klo 9:00-10:30 (aamukahvi tarjolla klo 8:30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Eteläranta 10, 00130 Helsinki, neuvottelukeskus ja webinaari (lähetämme ilmoittautuneille erillisen Teams -linkin muutama päivä ennen tilaisuutta)
Hinta: Jäsenille maksuton, muille 150 € + alv / osallistuja
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ 3.11.2021 mennessä

Tämä edellyttää verkossa myyviltä yrityksiltä uutta ajattelutapaa sisäisissä prosesseissa ja markkinoinnissa. On tiedettävä mikä verkossa ostamisessa on asiakkaalle ja potentiaaliselle asiakkaalle tärkeää. Yrityksen on kyettävä jatkuvasti kehittämään omia verkkokaupan prosesseja ja työkaluja. Yrityksen ylimmän johdon osallistuminen tietojärjestelmähankkeisiin on välttämätöntä.

EL-Parts Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markus Eronen pitää esityksen verkkokaupasta myynnin välineenä, nimenomaan B-2-B -asiakkuuksien näkökulmasta tarkasteltuna. Markus on lupautunut valaisemaan esityksensä pääkohtia kiinnostavilla case-esimerkeillä. EL-Parts Oy on suomalainen uuden ajan sähkötukku, joka on ollut sähköisen kappatavan edelläkävijä B-2-B -kaupassa Suomessa.

Tilaisuuden ohjelma:

Tilaisuuden avaus
Lauri Leskinen
, johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto ry

Verkkokauppa myynnin välineenä teknisessä kaupassa
Markus Eronen, hallituksen puheenjohtaja, EL-Parts Oy

Keskustelua

Tilaisuuden yhteenveto
Lauri Leskinen, johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto ry
 

Tilaisuus järjestetään ns. Hybridi-muotoisena. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet halukas osallistumaan paikan päällä, läsnäolopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa!

  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus