Aamukahviwebinaari ”Tiedon avulla lisää liiketoimintaa” 8.10.2020

Datan määrä kasvaa jatkuvasti, samoin tarve sen hyödyntämiseen päätöksenteossa ja liiketoiminnan tehostamisessa. Organisaatioilla on runsaasti tietoa, mutta se on usein hajallaan eikä siitä saada kaikkea hyötyä irti liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Aika: Torstai 8.10.2020 klo 9 – 10:30
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry: webinaari (lähetämme tilaisuuteen erillisen Teams -kutsun)
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ 1.10.2020 mennessä

 

Yrityksen pitää pystyä käsittelemään ja jakamaan tietoa tarvittavien yhteistyötahojen kanssa. SEW Eurodrive Oy on kehittänyt asennuskannanhankintaan liittyvän palvelun, jonka avulla tuotetaan asiakkaalle dataa hankinnan tehostamiseksi. Palvelun hyödyistä ja liiketoimintavaikutuksista tilaisuudessa kertoo myyntijohtaja Juha Korhola. Toisena mielenkiintoisena esimerkkinä kuullaan Oy SKF Ab:n teollisuusmyynnin johtajaa Mauri Keskistä, joka avaa miten heidän asiakkaansa voivat tehostaa kunnossapitoaan SKF:n datapalvelujen avulla. Tuodakseen aitoa lisäarvoa asiakkaalle on pystyttävä tuomaan hyötyjä useampaan vaiheeseen asiakkaan arvoketjussa, kertoo Keskinen.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aamukahviwebinaariimme datan hyödyntämisestä mielenkiintoisten yritysesimerkkien kautta,

 

Tervetuloa!

 

 

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus