TEKLiideri johtamisohjelma syksy 2018

 

Osallistujien hehkuttama, teknisen kaupan esimiehiä kouluttava TEKLiideri-valmennus käynnistyy taas syksyllä. Valmennukseen otetaan enintään 15 teknisen kaupan osaajaa.

Valmennusjaksot painottuvat johtajuuden eri näkökulmiin. Keskeisessä asemassa ovat oppiminen ja uuden tiedon luominen yhdessä. Valmennusjaksojen välillä osallistujat treenaavat opittuja valmiuksia arjessa. Lisäksi oppimista tuetaan läpi ohjelman menevillä oppimisprojekteilla, joissa hyödynnetään muun muassa kirjallisuutta. Ohjelman keskeinen voimavara on osallistujat, jotka tulevat teknisen kaupan eri organisaatioista ja heillä on jaettavanaan huikea määrä kokemuksia ja oppeja johtamisesta eri tilanteissa.

Näistä lähtökohdista rakensimme yhdessä jäsenyritystemme ja Talent Vectia Oy:n kanssa TEKLiideri -johtamisohjelman.

Hyödyt osallistujalle:

  • Valmentaa osallistujaa tehokkaasti ja yksilöllisesti (sis. henkilökohtaisen 360-arvion ja ohjatut keskustelut omassa yrityksessä)
  • Mahdollistaa parhaiden johtamiskäytäntöjen jakamisen
  • Luo osallistujalle verkostoja teknisen kaupan toimialalla
  • Perehdyttää osallistujan viimeisimpiin johtamistrendeihin
  • Haastaa osallistujan astumaan omalle kehitysalueelleen ja mahdollistaa työtyytyväisyyden kasvun
  • Antaa osallistujalle näkemystä, varmuutta ja konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen

TEKLiideri on viidestä intensiivijaksosta (10 päivää) koostuva koulutusohjelma teknisen kaupan johtajille ja esimiehille, jotka haluavat uudistua ja nostaa henkilökohtaisen johtamisosaamisen aivan uudelle tasolle. Seuraava ryhmä starttaa syyskuussa 2018. Valmennuskokonaisuuden hinta osallistujalta on jäsenillemme 4000 €. Lisäksi tulee kokous-, ruokailu- ja majoituspaketti 1500 € (hinnat alv 0 %).

Valmennuksen päivät ja paikat ovat:

1. jakso: Liideri suunnan näyttäjänä 18. – 19.9.2018 Mustion Linna
2. jakso: Liideri esimiehenä 23. – 24.10.2018 Haikon Kartano
3. jakso: Liideri busineksen johtajana 19. – 20.11.2018 Hirvihaaran Kartano
4. jakso: Liideri uudistajana 9. – 10.1.2019 Haikon Kartano
5. jakso: Liiderinä kasvaminen 5. – 6.2.2019 Mustion Linna

Ilmoittautuminen on käynnissä – varmista osallistumisesi ja ilmoittaudu TÄSTÄ 15.6.2018 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, mukaan syksyn 2018 ryhmään mahtuu enintään 15 osallistujaa. Lisätietoja ohjelman tarkemmasta sisällöstä saat oheisesta esitteestä tai soittamalla allekirjoittaneelle.

Nostetaan teknisen kaupan johtaminen yhdessä uudelle tasolle!

TEKLiideri -terveisin

Hannu Kyyhkynen
Asiamies, Osaamisen kehittäminen
Teknisen Kaupan Liitto ry
GSM +358 (0)50 599 4942
Puh. +358 (0)9 6824 1320
hannu.kyyhkynen(at)tekninen.fi
www.tekninen.fi

Teknisen Kaupan ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita) ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin kaksi henkilöä samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme kaikille yrityksen osallistujille 10 % alennuksen osallistumismaksusta.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 3 työpäivää ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.
 

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus