YritysAkatemian webinaari: Koronan kurittamien kassavirtojen turvaaminen

YritysAkatemian Webinaarissa käsitellään keinoja koronan kurittaman kassatilanteen kunnostamiseksi.         Aika: 26.3.2020 klo 13-14
Paikka: Webinaari
Hinta: 147 € (ei sis. alv)
IlmoittautuminenTÄSTÄ viimeistään 25.3.2020    
Teknisen Kaupan Liiton jäsenet saavat 10% alennuksen valmennuksen hinnasta. Ilmoittautuessanne kirjoittakaa Ilmoittajan tiedot Viitetoivomus -kohtaan "Teknisen Kaupan Liiton jäsenyritys" saadaksenne alennuksen.

         
Kuvaus:
Koulutuksen avulla löydät keinot koronan kurittaman kassatilanteen kunnostamiseksi sekä saat tietoa siitä, mitä virheitä nyt ei ainakaan kannata hätiköiden tehdä!      
Ongelma:
Koronan aiheuttaman taloudelliset vaikutukset tulevat todennäköisesti olemaan kauaskantoisempia ja syvempiä kuin itse epidemia. Näin kävi 1990-luvun laman, 2000-luvun alkuvuosien teknolaman ja 2008-2009 finanssikriisin jälkipyörteissä. Kolmenkymmenen viime vuoden aikana ilmenneiden kolmen suurimman taloushäiriön kansantaloudelliset vaikutukset korjaantuivat nopeasti, mutta kriisit jättivät jälkensä yrityksiin pitkäksi aikaa. Ilman tutkimustuloksia yrittäjät eivät tiedä, miten he voivat loiventaa koronan aiheuttamaa kuolemnalaaksoa niin, että rahat eivät lopu kassoista tai jos loppuvat, niin pohjakosketukset saavutetaan mahdollisimman nopeasti ja rahoitusvajeet ovat maltillisia.      
Ratkaisu: Vaikka 1990-luvun laman, 2000-luvun alkuvuosien teknolaman ja 2008-2009 finanssikriisin aikana vallitsivat erilaiset poliittiset, teknologiset ym. ympäristöolosuhteet, niin niiden vaikutuksissa kassavirtoihin ja talouteen muutenkin oli monia yhteisiä piirteitä. Tutkimustiedot näistä auttavat käsillä olevan ongelmien ja niiden ratkaisemisen talousmallinnuksessa. Finnvera, pankit ja monet muut tahot tarjoavat nyt rahoitusta yrityksille, jotta ne selviävät käsillä olevan kuolemanlaakson yli. Koulutuksessa kerrotaan, miten laaditaan sellaiset laskelmat, joiden avulla rahoituspäätökset syntyvät nopeasti.
 

Lue Webinaarin OHJELMA.
Ilmoittautuneet saavat linkin webinaariin viimeistään koulutuspäivän aamuna.

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus