YritysAkatemian webinaari: Työnantajavelvoiteet poikkeusoloissa 2.4.2020

Koronavirusepidemia on aiheuttanut nopeasti muuttuneita tilanteita yritysten arkeen ja työn teettämisen tapoihin. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta, nykypäivän digitaaliset työkalut tarjoavat useissa yrityksissä erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi etätyön teettämiseen.

 

Aika: 2.4.2020 klo 12 – 13:30
Paikka: Webinaari
Hinta: 240,00 € (ei. sis alv)
Ilmoittautuminen: 1.4.2020 mennessä TÄSTÄ

 

Teknisen Kaupan Liiton jäsenet saavat 10% alennuksen valmennuksen hinnasta. Ilmoittautuessanne kirjoittakaa Ilmoittajan tiedot Viitetoivomus -kohtaan "Teknisen Kaupan Liiton jäsenyritys" saadaksenne alennuksen. Jälkikäteen alennusta ei myönnetä.
 

YritysAkatemia järjestää koulutuksen, joka antaa osallistujille työkaluja vastata koronaviruksen aiheuttamiin uusiin työoikeudellisiin kysymyksiin ja tilanteisiin. Tarkastelemme erityisesti työehtosopimusten ja työlainsäädännön sääntöjä liittyen vallitsevaan poikkeustilanteeseen ja mahdolliseen työvoiman vähentämistarpeeseen sekä töiden uudelleen organisointiin liittyen. Tavoitteena on antaa työnantajayrityksille toimintamalleja työn johtamiseen poikkeustilanteessa huomioiden sekä työnantajan oikeudet että velvollisuudet.

Koulutuksessa saat vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:
 

  • Mitkä ovat parhaat toimintamallit työn teettämiseen poikkeusoloissa? Mitä vaikutuksia valmiuslain käyttöönotolla on työelämään? Entä jos koko työyksikkö suljetaan?
  • Mitä lainsäädäntöä etätyön teettämisessä ja johtamisessa olisi huomioitava? Milloin työntekijän on oltava tavoitettavissa?
  • Miten toimia koronaviruksen aiheuttamassa työn tarpeen vähentymistilanteessa?
  • Millaisia muutoksia poikkeustila tuo vallitsevaan lainsäädäntöön työvoimaa koskien?

Tallenne toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille, eli voit seurata koulutusta myös jälkikäteen mistä tahansa.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus