2.6. karautetaan prätkällä töihin

Julkaistu 15.5.2017 |

Jo perinteeksi muodostunut Prätkällä töihin -päivä järjestetään tänä vuonna 2. kesäkuuta. Tuolloin kaikkia motoristeja kehotetaan tulemaan prätkällä töihin ja julkaisemaan kuva aiheesta sosiaalisessa mediassa tunnuksella #prätkällätöihin

Kaksipyöräinen kulkuneuvo on kätevä työmatka- ja kaupunkiliikenteessä. Se vie autoa vähemmän tilaa, ja päästötkin jäävät pienemmiksi. Päivän lehdistötilaisuudessa kello 11 kerrotaan ennen tapahtumaa järjestetyn Mobility testin tulokset. Siinä sama matka kuljetaan eri kulkuneuvoilla ja vertaillaan toteutunutta matka-aikaa.

Päivän aikana teemaan liittyviä tapahtumia on myös muualla Suomessa.

Prätkällä töihin -päivänä kello 12-18 järjestetään myös Suuri moottoripyörien koeajopäivä Messukeskuksen pysäköintialueella Helsingissä. Motoristeille veloituksettomassa tapahtumassa on koeajettavana lähes sata viidentoista moottoripyörämerkin uutuutta. Koeajot suuntaavat pysäköintialueelta Pasilan kaduille ja sieltä omille reiteilleen. Pysäköintialueella on koeajoa niille, joilla ei ole moottoripyöräajokorttia.

Järjestäjät odottavat hyvää osanottoa päivään.

– Harrastus on voimissaan, ja moottoripyöräkauppakin on pitkän hiljaiselon jälkeen elpynyt alkuvuonna. Toivotamme kaikki tervetulleeksi polkaisemaan prätkäkausi käyntiin, Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Mikko Summa sanoo.

Prätkällä töihin -päivän järjestää Mp-alan yhteistyöfoorumi, johon kuuluvat Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto (jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Elfving Oy, Harley-Davidson Nordic, Konekesko Oy, KTM Nordic, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike), Moottoriliitto, Suomen Motoristit SMOTO ry ja MP-kauppiaat ry.

 

Lisätietoja:

Hannu Kyyhkynen
Moottoripyöräjaoston asiamies
hannu.kyyhkynen@tekninen.fi
puh. 050 5994 942

Tekninen kauppa on teollisuuden ja rakentamisen tarvitsemien tuotteiden maahantuontia ja myyntiä sekä niihin liittyvien ratkaisujen ja palvelujen toimittamista. Teknisen Kaupan Liitto ry on alan yritysten ja yhdistysten järjestö ja kilpailukyvyn kehittäjä. Yhdistyksen 360 jäsenyritystä työllistävät 20 000 henkilöä, ja niiden liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä 8,8 miljardia euroa.

Tapahtuman painokelpoisen logon voi ladata tästä.

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus