Nimitys: Juha Ala-Hiirosta Teknisen Kaupan Liiton uusi asiamies

Julkaistu 12.6.2019 |

Teknisen Kaupan Liiton pitkäaikainen asiamies Heikki Ojanperä jää eläkkeelle syksyllä. Hänen tilalleen uudeksi asiamieheksi on nimitetty kasvatustieteiden maisteri Juha Ala-Hiiro, joka aloittaa uusissa tehtävissään 1.8.2019. Ala-Hiiro siirtyy Teknisen Kaupan Liittoon Pohjola Vakuutuksen (entinen OP Vakuutus) myyntipäällikön roolista.

– Juha on toiminut aikaisemminkin vastuullisissa tehtävissä ja työskennellyt myös rakennusalalla pitkään. Hän on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Tämä antaa hyvän pohjan asiamiehen tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen. Juha sopii varmasti hyvin tiiviiseen porukkaamme, sanoo Teknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Markku Uitto.

Juha Ala-Hiiro odottaa innokkaana tulevaa työsarkaansa.

– Teknisen Kaupan Liitossa on kiinnostavia toimialoja ja mielenkiintoisia jäsenyrityksiä. Haluan tarjota kaiken osaamiseni ja kokemukseni niiden kehittämiseen, hän sanoo.

– Minulla on jo sen verran elämänkokemusta ja ensikäden tietoa useilta aloilta, että osaamiseni on vankalla pohjalla. Haluan myös oppia uutta ja uskallan kysyä, jos en tiedä jotain.

Juha Ala-Hiiro ehtii toimia uusissa tehtävissään kaksi kuukautta ennen kuin Heikki Ojanperä jää eläkkeelle syyskuun lopussa.

– Heikin tehtävät siirtyvät valtaosaltaan Juhalle, mutta vastuualueita katsotaan tarkemmin vielä myöhemmin. Alkusyksyn aikana Juha on tiiviisti yhteyksissä jaostojen avainhenkilöihin, Uitto sanoo.

 

 

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja Markku Uitto

Teknisen Kaupan Liitto

0400 407 870

markku.uitto(at)tekninen.fi

 

Juha Ala-Hiiro

040 679 2344

juha(at)ala-hiiro.fi

  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus