Nimitys: Lauri Leskinen johtavaksi asiantuntijaksi Teknisen Kaupan Liittoon ja Kaupan liittoon

Julkaistu 29.3.2021 |

Teknisen Kaupan Liiton johtavaksi asiantuntijaksi on nimitetty Lauri Leskinen. Hän aloittaa samalla myös johtavana asiantuntijana Kaupan liitossa.

Executive MBA Lauri Leskinen aloittaa työnsä Teknisen Kaupan Liiton palveluksessa 1.4.2021. Hän toimii myös Kaupan liitossa johtavana asiantuntijana 1.4. alkaen. Kaupan liittoihin Leskinen siirtyy Econet Group Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Lauri Leskinen vastaa Teknisen Kaupan Liitossa kemian ja raaka-ainekaupan jaoston sekä moottoripyöräjaoston toiminnoista. Lisäksi hän vastaa liiton osaamisen kehittämisestä. Kaupan liitossa Leskinen toimii kauppapolitiikan ja Venäjän kaupan asiantuntijana ja vastaa niihin liittyvästä edunvalvonnasta ja valiokuntatyöstä.

”Lauri on toiminut pitkään useissa vaativissa johtotehtävissä teknologia- ja talotekniikka-aloilla. Hän on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Tämä antaa hyvän pohjan johtavan asiantuntijan tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen”, Teknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Markku Uitto toteaa.

”Osaaminen ja ammattitaito korostuvat kaupan alalla, samoin yhteistyö. Lauri Leskinen vahvistaa osaltaan näitä kaikkia alueita”, Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi kiteyttää.

”Olen saanut työskennellä suomalaisissa, kansainvälisesti toimivissa yrityksissä eri toimialoilla pitkään, ja tunnen yritysten haasteet. Tämä tehtävä kiinnostaa monipuolisuutensa vuoksi. Teknisen Kaupan Liitto ja Kaupan liitto ovat näköalapaikka suomalaiseen talouselämään. Olen innoissani ja odotan nöyrin mielin mahdollisuutta tehdä yhdessä ja oppia uutta”, Lauri Leskinen sanoo.

 

Lisätietoja:

Markku Uitto
Teknisen Kaupan Liitto
0400 407 870
markku.uitto(at)tekninen.fi

Mari Kiviniemi
Kaupan liitto
050 511 3189
mari.kiviniemi(at)kauppa.fi

Lauri Leskinen
Teknisen Kaupan Liitto
044 091 1067
lauri.leskinen(at)tekninen.fi

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus