Tekninen Kauppa tukee Ukrainan lapsia

Julkaistu 4.3.2022 |

Teknisen Kaupan Liitto tukee Ukrainaa lahjoittamalla Pelastakaa Lapset ry:n Ukrainan hätäapukeräykseen 3000 euroa. Lahjoituksemme on mukana Kaupan liiton ja sen jäsenliittojen yhteisessä 17 100 euron lahjoituksessa. Haastamme kaikki jäsenyrityksemme sekä -yhdistyksemme mukaan auttamaan haluamallaan summalla.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on järkyttänyt meitä kaikkia. Hyökkäys kohdistuu myös Ukrainan siviiliväestöä kohtaan. Yli miljoona naista ja lasta on jo lähtenyt pakoon sodan julmuuksia, ja moni lapsi joutuu pakenemaan kotoaan mukanaan vain yllään olevat vaatteet. Lämpötila voi tippua pakkasen puolelle, mutta lapsilla ei ole suojaa kylmyydeltä, sateelta ja lumelta.

Teknisen Kaupan Liitto on päättänyt tukea Ukrainaa rahalahjoituksella, ja lahjoittaa 3000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n hätäapukeräykseen. Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien. Järjestö toimittaa lapsille ja perheille hätäapua, kuten ruokaa, puhdasta vettä ja hygieniatarvikkeita. Toivomme, että mahdollisimman moni jäsenyrityksistämme sekä -yhdistyksistämme lähtee mukaan auttamaan valitsemallaan summalla.

Teknisen Kaupan Liiton lahjoitus on mukana Kaupan liittojen yhteisessä avustuksessa. Kaupan liitot lahjoittavat Ukrainan lapsille 17 100 euroa Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Liitot tuomitsevat Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Kyseessä on räikeä kansainvälisen oikeuden loukkaus.

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Markku Uitto
toimitusjohtaja
Teknisen Kaupan Liitto
markku.uitto@tekninen.fi

p. 040 040 7870

 

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus