Teknisen Kaupan Liiton viestintävastaavana aloitti Anni Turpeinen

Julkaistu 15.5.2020 |

Teknisen Kaupan Liiton uutena viestintävastaavana aloitti 27.4. FM Anni Turpeinen, 38. Hän vastaa liiton jäsentiedotteiden ja sidosryhmäuutiskirjeiden tuottamisesta, mediaviestinnästä sekä muista viestinnän tehtävistä. Lisäksi hänen vastuullaan ovat liiton sosiaalisen median kanavat sekä kotisivut.

Anni on toiminut aikaisemmin tutkijana ja sisäisen viestinnän tekijänä lääketeollisuudessa. Lisäksi hän on kartuttanut viestintäkokemustaan toimimalla vapaana kirjoittajana ja toimittajana.

– Teknisen Kaupan Liitossa on inspiroivia toimialoja ja mielenkiintoisia jäsenyrityksiä. Olen erityisen kiinnostunut ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä ja nyt pääsen niihin käsiksi näköalapaikalta, Anni sanoo.

– Aktiivinen edunvalvontajärjestö tarvitsee aktiivista viestintää. Tekninen kauppa on avainroolissa etsittäessä ratkaisuja mm. ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Annilla on nopea omaksumiskyky ja erinomainen kyky viedä toimialan viestiä ymmärrettävässä muodossa eteenpäin, sanoo Teknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Markku Uitto.

  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus