Osallistu Teknisen Kaupan globalisaatioseminaariin!

Julkaistu 20.9.2013 |

Teknisen Kaupan globalisaatioseminaari Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2013 aamupäivällä pureutuu kaikille teknisen kaupan yrityksille tuttuihin haasteisiin: miten pitää teollinen tuotanto Suomessa, kuinka parantaa kilpailuetua ja miten saada uusia asiakkaita.

Tehokkaan aamupäivän aikana esitellään esimerkkejä siitä, millaisilla kilpailueduilla tuotanto voi säilyä ja jopa kasvaa Suomessa ja miten verkostot mahdollistavat uusia kilpailuetuja globaaleilla markkinoilla.  Lisäksi saat kuulla käytännönläheisiä kokemuksia siitä, kuinka teknisen kaupan yritys kasvaa yritysostoin kansainvälisillä markkinoilla. Lisäksi kuulet Teknisen Kaupan toimintaympäristön muutosvoimista ja trendeistä sekä siitä, miten nämä voivat vaikuttaa yrityksesi tulevaisuuteen.

Jos osallistut tänä vuonna vain yhteen seminaariin, kannattaa siksi valita Teknisen Kaupan globalisaatioseminaari Kauppa 2014 – tapahtumassa. Saat sieltä uusia ideoita ja pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia muiden alan johtavien yritysten kanssa. Ratkaisut syntyvät harvoin yksin tai pienessä piirissä.

Ohjelma 26.9.2013

09.00            Aamukahvi
09.30            Tervetuloa
toimitusjohtaja Markku Uitto, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys
09.45            Verkostot kilpailuedun mahdollistajana
Kehitysjohtaja Juhani Vanhala, Empower Oy
10.20            Kansainvälinen yritys investoi Suomeen
Vice President Jari Valtanen, Rocla Oy
10.55            Kansainvälistyvä tekninen kauppa
toimitusjohtaja Jarmo Hyvönen, Fastems Oy
11.30            Seminaari päättyy

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus