TEKLiideri nostaa teknisen kaupan toimialan johtamisosaamista

Julkaistu 8.12.2013 |

Kansainvälistyminen, palveluliiketoiminnan kasvu ja yksilöllisyyden korostuminen asettavat uusia vaatimuksia yritysten johdolle. Kuinka teknisen kaupan tulevaisuuden johtajat pystyvät vastaamaan näihin vaatimuksiin?

TEKLiideri on vuoden alussa käynnistyvä johtamisohjelma, joka on kohdennettu teknisen kaupan toimialan uudistumishaluisille johtajille ja esimiehille. Ohjelman tavoitteena on valmentaa teknisen kaupan johtamisosaaminen uudelle tasolle. Tarve on noussut esiin Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen strategiaprosessissa viime keväänä, kun yritysjohto priorisoi johtamisen keskeisimmäksi painopistealueeksi osaamisen kehittämisessä.

Johtamisohjelma koostuu viidestä intensiivisestä kahden päivän jaksosta tammi-kesäkuussa 2014. Kussakin ryhmässä on 15-20 osallistujaa teknisen kaupan yrityksistä.

TEKLiideri johtamisohjelma valmentaa esimiehiä tehokkaasti organisaation koosta riippumatta. TEKLiideri tarjoaa vertaisfoorumin, joka perehtyy viimeisimpiin johtamistrendeihin, jakaa parhaita käytäntöjä ja antaa osallistujille näkemystä, varmuutta ja konkreettisia työkaluja esimiestyötä ja omaa kehittymistä varten. TEKLiiderin käytännön toteutuksesta vastaa Talent Vectia Oy.

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus