Teknisen Kaupan uudet verkkosivut

Julkaistu 22.10.2015 |

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen uudet verkkosivut aukesivat syyskuussa 2015.

Uusissa verkkosivuissa painotettiin visuaalisuuteen ja selkeyteen. Tavoite on, että pelkällä ensisilmäyksellä vierailija ymmärtää millaisesta toimialasta on kyse. Pääsivulla vaihtuvien kuvien lisäksi myös sloganit tukevat tätä, nopeasti selkeyttäen ydinasiat.

Sivuston päärakenteeseen nostimme kolme kategoriaa: toimiala, jäsenyys ja yhdistys. Näiden alle on laitettu asiaankuuluvat tiedot, mahdollisimman helposti ja loogisesti löydettäväksi.

Pääsivun alaosaan on kerätty joukko hyödyllisiä linkkejä, joista pääsee nopeasti siirtymään haluamalleen alueelle, mm. Kemikaalihaku, yleiset sopimusehdot, markkinakatsaukset… Myös blogiteksteille on saatu parempi näkyvyys ja ne löytyvätkin heti pääsivulta. Jäsensivuille pääsee edelleen tutusta paikasta, eli sivun oikeasta yläkulmasta.

Käythän tutustumassa: www.tekninen.fi

Otamme mielellämme palautetta vastaan uusista sivuista: kati.dorsen@tekninen.fi

P.S. Tekninen Kauppa on myös ”mennyt someen”. Seuraathan siis meitä myös Twitterissä!

P.P. S. Teknisen Kaupan nuorille suunnattu sivusto aukeaa marraskuussa. Sivuille tulee videoita, joissa alaa opiskelevat kertovat opinnoistaan ja harjoittelussa / työelämässä olevat avaavat työnkuviaan ja uramahdollisuuksiaan.

  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus