Teknisen kaupan yritykset oppilaitos­yhteistyössä

Teknisen kaupan yritykset oppilaitos­yhteistyössä

Monet teknisen kaupan alan yritykset tarjoavat opinnäytetöitä ja harjoittelupaikkoja. Tutustu yrityksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin!

ABB: Teknologiajohtaja, joka edistää teollisuuden digitalisaatiota
Ahlsell: LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätuotteita
Bosch Rexroth: Voimansiirron, ohjauksen ja liikkeenhallinnan ratkaisuja
Bufab Finland Oy: Kiinnitystarvikkeiden ja pienosien globaali logistiikkakumppani
Cramo Finland: Täyden palvelun rakennuskonevuokraamo
Epiroc Finland Oy Ab: Ratkaisuja kaivosteollisuuteen, infrarakentamiseen ja poraukseen
Festo Oy: Automaatioteknologian toimittaja
Finntest Oy: Korjaamolaitteiden maahantuontiyritys
L&T Ympäristöpalvelut Oy: Ympäristöhuoltoa ja kiinteistöjen tukipalveluita
Mateko Oy: Maanrakennuskoneiden maahantuoja
Movetec Oy: Mekatroniikkaa, automaatiota sekä IoT:ta
Nord Gear Oy: Käyttötekniikka-alan mekaanisia ja elektronisia ratkaisuja
Onninen Oy: Tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille ja teollisuudelle
Ramirent Finland Oy: Kansainvälinen konevuokrauskonserni
Robert Bosch Oy: Maailmanlaajuinen teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja
SGN Group: Vapaa-ajan tuotteita, konekauppaa ja moottoriurheilutuotteita
SKS Control Oy ja SKS Mekaniikka Oy: Palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille sekä näyttämötekniikan ammattilaisille
SLO Oy: Suomen suurin sähkötarviketoimittaja
Stén & Co Oy Ab: Työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kauppaa
Toyota Material Handling Finland Oy: Maailman suurin trukkivalmistaja
Wihuri Oy Tekninen Kauppa: Maanrakennuskoneita, trukkeja ja työkaluja

ABB Oy

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jolla on kattava tarjonta teollisuuden digitalisaatioon. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan, ja olemme tänään digitaalisten teollisuudenalojen johtava toimija. Suomessa ABB toimii noin 20 paikkakunnalla. Tehdaskeskittymät sijaitsevat Haminassa, Helsingissä, Vaasassa ja Porvoossa.

ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 400. Suomessa ABB on yksi suurimmista teollisista työnantajista, pääkaupunkiseudulla suurin.

Tarjoamme noin 1000 kesätyöharjoittelupaikkaa joka vuosi, hakuaika on aina alkuvuodesta. Työtehtävät ovat monipuolisia tuotanto- ja toimistotehtäviä. Lisäksi tarjoamme vuosittain myös useita osa-aikaharjoittelumahdollisuuksia. Tausta voi olla esimerkiksi tekniikan tai kaupan alalta, mutta meiltä löytyy tehtäviä myös monien muidenkin alojen osaajille. Tutustu avoimiin harjoittelupaikkoihimme. Työharjoittelupaikat ovat sekä korkeakoulutuksen että ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

Lisäksi meille tehdään vuosittain noin 100 opinnäytetyötä. Myös projektihankkeita tarjotaan opiskelijoille. Lisätietoa mahdollisuuksistamme löydät urasivuiltamme.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi liittyen oppilaitosyhteistyöhön, harjoitteluun ja opinnäytetöihin. Ota rohkeasti yhteyttä: uralle@fi.abb.com

Yhteyshenkilö:

Employer Branding Specialist Maria Pasanen
maria.pasanen(at)fi.abb.com
Strömbergintie 1 D, 4th floor, 00380 Helsinki

Ahlsell Oy

Ammattitaitomme, laaja valikoimamme ja palvelumme ovat asiakkaidemme käytössä kaikissa Pohjoismaissa. Haluamme tehdä ammattilaisen elämästä helpompaa.

Olemme siellä, missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Edistämme kehitystä yhdessä teidän ammattilaisten kanssa, jotka valmistatte, asennatte, rakennatte, korjaatte ja pidätte kunnossa. Tehtävämme on helpottaa sinun työtäsi tarjoamalla laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, ammattiosaamistamme ja maailmanluokan logistisia ratkaisuja.

Ahlsell-konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 3 mrd. euroa (Suomessa 365 m€) ja meitä on yhteensä noin 5 700 henkilöä (Suomessa 550). Konsernin pääkonttori on Tukholmassa.

Ahlsell Oy haluaa olla yksi alan johtavia yrityksiä myös laatu- ja ympäristöasioissa, minkä vuoksi huomioimme ne kaikessa toiminnassamme.

Työpaikkana Ahlsell on monipuolinen ja voimakkaasti kehittyvä ja kasvava. Meillä Ahlsellilla on rento ja tavoitteellinen ilmapiiri, jossa jokaista kannustetaan tekemään parhaansa ja oppimaan uutta. Arvomme ovat vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus.

www.ahlsell.fi

Yhteyshenkilö:

Henkilöstöjohtaja Anna Saksi
040 708 3636
anna.saksi(at)ahlsell.fi
Kallionopontie 1, 05620 Hyvinkää
020 584 5000

 

Bosch Rexroth Oy

Bosch Rexroth on voimansiirron, ohjauksen ja liikkeenhallinnan ratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Tuoteohjelmaamme kuuluvat hydrauliikan, lineaari- ja kokoonpanotekniikan ratkaisut sekä sähkökäytöt ja ohjausjärjestelmät. Tekniset asiantuntijamme toimivat asiakkaan kumppanina teollisuussovelluksissa ja tehdasautomaatiossa sekä liikkuvan kaluston sovelluksissa auttaen asiakasta löytämään parhaan ratkaisun laajasta tuotevalikoimastamme.

Teemme myös tutkimusyhteistyötä ja tuotekehitysprojekteja teknillisten korkeakoulujen ja muiden oppilaitosten kanssa. Lisäksi pidämme asiantuntijaluentoja kouluilla. Opiskelijoille tarjoamme harjoittelupaikkoja ja lopputyöaiheita sekä mielenkiintoisia työtehtäviä valmistumisen jälkeen. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.

www.boschrexroth.fi

Yhteyshenkilö:

HR Business Partner Sirpa Lemmetti
010 344 1578
sirpa.lemmetti(at)boschrexroth.fi
Ansatie 6 b, 01740 VANTAA

 

Bufab Finland Oy

Bufab Finland Oy on kiinnitystarvikkeiden ja pienosien globaali logistiikkakumppani. Suomessa palvelemme valtakunnallisesti valmistavaa teollisuutta ja muita teknisen alan toimijoita. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavan tuotevalikoiman laadukkaita kiinnitys- ja pientarvikkeita sekä sähkömekaniikan komponentteja, kustannustehokkaan logistisen kokonaisratkaisun avulla.

Yrityksen Suomen logistiikkakeskus ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla, muita toimipisteitä on lisäksi Tampereella, Seinäjoella ja Vaasassa.

Yritys on osa kansainvälistä Bufab-konsernia, jolla on toimintaa 27 eri maassa. Group työllistää maailmanlaajuisesti yli 1200 henkilöä. Suomessa meitä on noin 60 alan ammattilaista työskennellen teknisen myynnin, hankinnan, laadun, logistiikan ja taloushallinnon eri tehtävissä.

www.bufab.com

Yhteyshenkilö:

Toimitusjohtaja Juha Kankaanpää
020 7932 806
juha.kankaanpaa(at)bufab.com
Manttaalitie 7, 01530 VANTAA

 

Cramo Finland

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön, joka ainoa päivä.

Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Cramo Finland tarjoaa jatkuvasti työharjoittelumahdollisuuksia muun muassa seuraavissa tehtävissä: taloushallinnon toimenkuvat pääkonttorilla sekä ympäri Suomen toimipisteillä olevat toimipistevastaavan ja kalustovastaavan tehtävät. Sekä ammatillisen että korkeakoulutuksen opiskelijat ovat tervetulleita, henkilöiden tulee olla yli 18-vuotiaita. Cramo tekee mielellään myös opinnäytetyöhankkeita.

www.cramo.fi

Yhteyshenkilö:

Sales Director Mikko Tervakangas
040 180 1291
mikko.tervakangas(at)cramo.com

 

Epiroc Finland Oy Ab

Epiroc on alansa johtavia toimijoita ja tarjoaa tuottavia ratkaisuja kaivosteollisuuteen, louhintaan, infrarakentamiseen, kaivonporaukseen, maanporaukseen ja paalutusporaukseen. Epirocin arvot ovat innovaatiot, sitoutuminen ja yhteistyö; haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja läheisten kumppanuussuhteiden ansiosta ymmärtää heidän tarpeensa. Yhtiö on perustettu Tukholmassa, sillä on yli 13 000 työntekijää ja asiakkaita yli 150 maassa.

Epiroc tekee yhteistyötä Stadin Ammattiopiston ja Vuorimieskilta (Otaniemi) ry:n kanssa. Yhteistyön tavoitteina ovat etenkin kesätyöt sekä diplomityöt. Stadin Ammattiopiston kautta tulleista työharjoittelijoista on positiivisia kokemuksia, sillä heidän polkunsa on lähes suoraan Epirocille töihin johtava: työharjoittelijat koulutetaan lähes sataprosenttisesti yritykseen. Työharjoittelumahdollisuuksia tarjotaan mahdollisuuksien puitteissa.

www.epiroc.com

Yhteyshenkilö

Henkilöstöpäällikkö Sanna Immonen
020 718 9435
sanna.immonen(at)epiroc.com
Itäinen Valkoisenlähteentie 14 A, 01380 Vantaa

 

Festo Oy

Festo on yksi maailman johtavista automaatioteknologian toimittajista ja kouluttajista. Toimintaamme kuuluvat teollisuusautomaatiotuotteiden, kuten pneumatiikkakomponenttien, sähköservojen ja -akseleiden, prosessiautomaation ja järjestelmien maahantuonti, myynti ja markkinointi, automaatiojärjestelmien suunnittelu ja rakentaminen, automaatioalan koulutus- ja kurssipalvelut sekä koulutusvälineiden myynti ja markkinointi.

Festo on maailmanlaajuinen organisaatio. Tytäryhtiöitä meillä on 61 maassa ja myyntikonttoreita lähes kaikkialla maailmassa. Feston keskuspaikka on Esslingenissä, Saksassa. Suomessa Festo Oy on palvellut vuodesta 1977.

www.festo.com

Yhteyshenkilö:

Head of Business Support Alpo Koivula
0400 450 682
alpo.koivula(at)festo.com
Mäkituvantie 9, 01510  Vantaa

 

Finntest Oy

Finntest Oy on vuonna 1984 perustettu korjaamolaitteiden maahantuontiyritys, jonka toiminnan visiona on aina ollut maahantuoda ja myydä mahdollisimman laadukkaita koneita ja laitteita sekä järjestää asennus-, koulutus- ja huoltopalveluja Suomessa. Finntest on asiakkaidensa pitkäaikainen ja luotettava kumppani, jonka ehdoton vahvuus on osaava henkilöstö. Tarjoammekin työntekijöillemme vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. Tervetuloa mukaan!

www.finntest.fi

Yhteyshenkilö:

HR-asiantuntija Kati Lempinen
040 319 0375
kati.lempinen(at)bromangroup.fi
Olarinluoma 16, 02200 Espoo

 

L&T Ympäristöpalvelut Oy

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8600 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Joka viikko reilut 8000 L&T:läistä tekevät töitä, joilla on merkitystä. Meidän arjen supersankarit keräävät ja kierrättävät jätteistä raaka-aineita uusiokäyttöön, jottei mikään menisi hukkaan. Lisäksi työntekijämme varmistavat muun muassa sen, että ihmisillä on toimistoissa ja kodeissaan oikeanlaiset olosuhteet. Ja tämän kaiken haluamme tehdä yhdessä asiakkaiden kanssa. Iso yritys tuo mukanaan sen edun, että erilaisia urapolkuja on tarjolla koko ajan talon sisällä. Henkilöstön ammatillista kehittymistä tuetaan lyhytkurssien ja tutkintotavoitteisten koulutusohjelmien avulla.

Haluamme olla mukana tukemassa uusien osaajien kasvamista kierrätysyhteisyhteiskunnan huippuammattilaisiksi! Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia, työharjoitteluun ja lopputyön tekemiseen sekä työntekijä-, toimihenkilö- että asiantuntijatehtävissä.

www.lt.fi

Yhteyshenkilö:

Koulutussuunnittelija Mari Tourè
mari.toure(at)lassila-tikanoja.fi
Valimotie 27, 00380 Helsinki

 

Mateko Oy

Mateko Oy tunnetaan JCB:n maahantuojana. Molemmilla on pitkä historia taustallaan ja molemmat ovat yksityisomisteisia, inhimillisillä arvoilla eteneviä toimijoita. JCB:n synnystä on kulunut 60 vuotta ja Matekon puolestaan neljännesvuosisata.

Edustamamme JCB on Euroopan suurin maarakennuskoneiden valmistaja. JCB–koneet edustavat alansa huippua, ja laadullaan ja luotettavuudellaan ovat varma sekä turvallinen valinta Suomen olosuhteisiin. Luotettavana kumppanina pidämme huolta sekä henkilöstöstämme että asiakkaistamme ja heidän tuotteistaan. Olemme lähellä asiakasta – valmiina toimimaan. Kannustamme aktiivisia nuoria tarjoamalla vuosittain monia harjoittelu-, oppisopimus- ja kesätyöpaikkoja kaikissa toimipisteissämme, erityisesti jälkimarkkinoinnin erilaisissa tehtävissä.

www.mateko.fi

Yhteyshenkilöt:

Huoltopäällikkö Juho Tuominen
Varaosapäällikkö Reima Rikkonen
juho.tuominen(at)@mateko.fi
reima.rikkonen(at)mateko.fi
Turkkirata 31, 33960 Pirkkala

 

Movetec Oy

Movetec Oy on alati kasvava mekatroniikan, automaation ja teollisuus-IT:n komponenttien, ratkaisujen ja järjestelmien toimittaja. Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista suomalaisista pk-sektorin laitevalmistajista aina kansainvälisiin suuryrityksiin.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Viinikkalassa kehä III:n varrella ja muut myyntikonttorimme Tampereella, Oulussa, Salossa ja Närpiössä, joissa työskentelee yhteensä 43 loistavaa työntekijää.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 130 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2200 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 940 M€.

Tarjoamme kesätyö- sekä harjoittelupaikkoja moninaisiin tehtäviin teknisessä myynnissä, tuotannossa ja varastossa, asiakaspalvelussa sekä hallinnossa. Rekrytoimme sekä ammatti- että korkeakoulutuksen opiskelijoita.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavilla markkinoilla sekä kilpailukykyiset edut miellyttävässä työympäristössä. Tule kasvamaan kanssamme! Mikäli kiinnostuit kesätyö- tai harjoittelupaikasta, ota rohkeasti yhteyttä!

www.movetec.fi

Yhteyshenkilö:

Managing Directori Joonas Koski
040 455 2673
joonas.koski(at)movetec.fi

 

Nord Gear Oy

NORD Gear Oy on osa saksalaista NORD-konsernia, joka on yksi maailman johtavista käyttötekniikka-alan mekaanisten ja elektronisten ratkaisujen toimittajista. Konsernilla on toimintaa yli 60 maassa. Nord Gear Oy vastaa NORD-vaihteiden, vaihdemoottorien ja -taajuusmuuttajien myynnistä sekä oheispalveluista Suomessa. Asiakaskunta muodostuu suomalaisista kone- ja laitevalmistajista sekä yrityksistä, joissa käytetään voimansiirtoratkaisuja. NORD Gear Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli noin 6 milj. €. Yrityksellä on modernit toimitilat Pirkkalassa.

NORD Gear Oy etsii joukkoonsa erityisesti insinöörejä ja diplomi-insinöörejä kone-, automaatio- ja sähköaloilta, sekä merkonomeja ja ekonomeja myynnin ja taloushallinnon opiskelijoista. Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden olla osana kansainvälistä konsernia.

www.nord.com

Yhteyshenkilö:

Toimitusjohtaja Antti Kekki
03 254 1825, 040 572 7764
antti.kekki(at)nord.com
Golfkentäntie 6, 33960 Pirkkala
03 254 1800

 

Onninen Oy

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää. Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Onnisen myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä voidaan tarjota työharjoittelupaikkoja LVISK-alan opiskelijoille (4-6) Onninen Express –myymälöissä ajalla maaliskuu-toukokuu (elokuu) 2020. Tarkemmin eriteltynä kohderyhmää ovat LV-, ilma-, kylmä- ja sähköasentajiksi valmistuvat opiskelijat, joilla on jo työmaaharjoittelujakso(ja) takana ja jotka haluavat suuntautua ja työllistyä kaupan puolelle ja myynnin tehtäviin. Mahdollisesta työharjoittelusta sovitaan etukäteen Express-myymäläpäällikön kanssa.

Ensisijaisesti kohderyhmänä on ammatillisen koulutuksen ja opistoasteen opiskelijat, mutta myös AMK-opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneet teknisen myynnin tehtävistä. Keväälle 2020 sijoittuvan 2-3 kk palkaton työharjoittelun jatkona, tavoitteena palkallinen määräaikainen työsuhde kesäharjoittelijana/sairauslomasijaisena tms.

Opinnäyte- tai projektihankkeita voidaan tarjota, kun liiketoiminnassa on sellaisille tarve.

www.onninen.com

Yhteyshenkilö:

HR Business Partner Sanna Moisio-Rantala
Rakentamisen ja talotekniikan kauppa, Suomi
040 508 5961
sanna.moisio-rantala(at)onninen.com

 

Ramirent Finland Oy

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa vajaa 300 toimipistettä yhdeksässä maassa. Olemme Euroopan kolmanneksi suurin sekä maailman kahdenkymmenen suurimman konevuokrausyrityksen joukossa.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen johtava rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti 60 toimipisteen verkostollaan ja 600 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. Laajan rakennuskonevuokrauksen lisäksi Ramirent tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten telineet- ja sääsuojat, työmaapalvelut, tapahtumapalvelut sekä suunnittelupalvelut.

www.ramirent.fi

Yhteyshenkilö:

HR Business Partner Kirsi Määttänen
kirsi.maattanen(at)ramirent.fi
Tapulikaupungintie 37, 00750 Helsinki

 

Robert Bosch Oy

Autot ajavat autonomisesti, koneet keskustelevat keskenään ja talot muuttuvat älykkäiksi. Boschilla teemme tästä visiosta totta parantaaksemme ihmisten elämänlaatua maailmanlaajuisesti. Tule luomaan kanssamme jotakin merkittävää – Invented for life.

Bosch-konserni on maailmanlaajuinen teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Olemme johtava IoT-yhtiö, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykoteihin, älykaupunkeihin, verkottuneeseen liikkumiseen ja verkottuneelle teollisuudelle.

Suomessa tarjoamme harjoittelupaikkoja etenkin myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja ajoneuvotekniikan AMK-opiskelijoille. Katso avoimet paikkamme ja hae nyt.

Kysy lisää harjoittelupaikoista: rekrytointi@fi.bosch.com

 

SGN Group

SGN Group on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Toimialoihin kuuluvat motor sports, urheilu ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet.

Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, Price Club Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy.

SGN Group tarjoaa jatkuvasti harjoittelupaikkoja mm. taloushallinnon, markkinoinnin, tieto- ja mediatekniikan, graafisen suunnittelun sekä audiovisuaalisen alan opiskelijoille. Teemme yhteistyötä Varian, Mercuria Kauppiaiden kauppaoppilaitoksen ja Stadin ammattiopiston kanssa.

Nykyinen yhteistyö on ollut ammatillista koulutusta tarjoavien oppilaitosten kanssa. SGN Group on yrittänyt löytää ammattikorkeakouluista harjoitteluun digitaalisen markkinoinnin alan opiskelijoita, joilla olisi jo sopivaa osaamista, tuloksetta.

SGN Group tarjoaa opinnäytetyö- ja muita projektihankkeita opiskelijoille, mikäli heillä on tähän soveltuva projekti meneillään.

www.sgn.fi

Yhteyshenkilöt:

Tuire Rasehorn
Helena Peltola
tuire.rasehorn(at)sgn.fi
helena.peltola(at)sgn.fi
Juurakkokuja 4, 01510 VANTAA

 

SKS Control Oy ja SKS Mekaniikka Oy

SKS Control Oy ja SKS Mekaniikka Oy Suomessa sekä SKS Tehnika Oü Virossa muodostavat SKS Group-kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International -konsernia. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 130 henkilöä.

SKS Group tarjoaa vahvaan osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille sekä näyttämötekniikan ammattilaisille. Meillä on pitkäaikaiset, hyvät toimittajayhteydet ja huipputuotteiden lisäksi palveluita teknisten ratkaisujen kaikkiin kehitysvaiheisiin. SKS Groupissa työsuhteet ovat perinteisesti pitkiä, mikä kertoo siitä, että meillä viihdytään. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat työtehtävien haastavuus ja mielenkiintoisuus sekä mahdollisuus oman työn johtamiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu viiteen liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut, voimasiirtoratkaisut ja kuljetusratkaisut. Konserniin kuuluu yli 110 yhtiötä, joissa työskentelee noin 4 100 työntekijää 27 maassa. Konsernin liikevaihto oli noin 960 miljoonaa euroa vuonna 2018.

www.sks.fi

Yhteyshenkilö:

Henkilöstöpäällikkö Pamela Skurnik
pamela.skurnik(at)sks.fi
Martinkyläntie 50, 01721 Vantaa

 

SLO Oy

SLO on alan edelläkävijä ja Suomen suurin sähkötarviketoimittaja, joka palvelee asiakasyrityksiään sekä digitaalisesti että 36 toimipisteessä ympäri maan. Yrityksen liikevaihto on noin 400 MEUR ja henkilöstöä lähes 500. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja. Soneparin liikevaihto on noin 22,4 mrdEUR ja henkilöstöä on noin 46 000.

Sähköalan edelläkävijänä tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 36 toimipisteessä ympäri Suomen. Noutomyymälöissämme voit tavata sähköalan työharjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä, joista monet palaavat meille töihin valmistuttuaan.

Haemme jatkuvasti uransa alkuvaiheessa olevia sähköteknisen koulutuksen omaavia henkilöitä sähkötarvike- ja avainasiakasmyyjiksi, joiden tekemistä on tukemassa iso joukko teknisiä huippuosaajia. Hyville tyypeille tarjoamme mielenkiintoisia etenemismahdollisuuksia. Urasivuilla pääset tutustumaan erilaisiin työtehtäviimme ja uratarinoihimme.

www.slo.fi

Yhteyshenkilö:

Työsuhdepäällikkö Meeri Repo
050 568 2103
meeri.repo(at)slo.fi

 

Stén & Co Oy Ab

Stén & Co Oy Ab on yli 85 vuotta toiminut suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista osaamista, erikoisteräksiä ja niiden varastointi- ja leikkauspalveluja sekä lämpökäsittelyjä vahvalla ammattitaidolla. Autamme asiakkaitamme valitsemaan kustannustehokkaita ratkaisuja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä.

www.sten.fi

Yhteyshenkilö:

Hallintopäällikkö Fatma Gharbi-Tapio
fatma.gharbi-tapio(at)sten.fi
Ilvesvuorenkatu 4, 01900 Nurmijärvi

 

Toyota Material Handling Finland Oy

Toyota Material Handling on maailman suurin trukkivalmistaja ja Suomen markkinajohtaja. Toimitamme asiakkaillemme trukkeja, lisälaitteita, varaosia, vuokraus- ja palvelusopimuksia, koulutuspalveluja, varastokalusteita ja varastojen suunnittelupalvelua. Toyota etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita ihmisiä eri tehtäviin.

Tutustu tarkemmin urasivuihimme.

toyota-forklifts.fi

Yhteyshenkilö:

HR-asiantuntija Jaana Paajanen
jaana.paajanen(at)fi.toyota-industries.eu
PL 12, 01451 VANTAA

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä on noin 5200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija ja osa Wihuri-konsernia. Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin.

Ympäri vuorokauden toimiva maanlaajuinen piirihuoltoverkosto ja kiinteät huollot takaavat asiakkaiden investoinneille täyden vastineen ja tuotteiden käyttövarmuuden. Lisäksi tarjontaan kuuluu tuotekoulutusta sekä vuokraus- ja rahoituspalveluita. Tekniseen Kauppaan kuuluva Vilakone Oy valmistaa ja markkinoi Wille-ympäristönhoitokoneita Eurooppaan, Venäjälle ja Kanadaan. Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet, ilmastointikoneet, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, ympäristönhoitokoneet, työkalut, työstökoneet, sähköhyötyajoneuvot, maarakennuskoneet ja moottorit. Tuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa Wille, Cat, Finnklima, Goupil, Mazak, Linde ja Eberspächer.

Toimintojemme kulmakiviä ovat avoimuus, luetettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueitamme ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

Tutustu meihin työnantajana!

www.tekninenkauppa.fi

Yhteyshenkilöt:

Pirjo Hölttä
Kata Aarnio-Wihuri
pirjo.holtta(at)wihuri.fi
kata.aarnio-wihuri(at)wihuri.fi
Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa

 

Takaisin Opiskelijoille-pääsivulle

Kategoriat
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus