Yhteistyökumppanuus Teknisessä Kaupassa

Teknisen Kaupan yhteistyökumppanit ovat yrityksiä tai yhteisöjä, joiden tuottamat palvelut tukevat ja kehittävät yhdistyksen jäsenyritysten liiketoimintaa. Kumppanuuden tavoitteena on aina pitkäaikainen yhteistyö, jossa kumppanimme tuottavat jäsenillemme tietoa omasta toimialastaan ja jakavat osaamistaan. Samalla kumppanit saavat syvällistä tietoa teknisestä kaupasta ja sen toimialojen kehityksestä, sekä mahdollisuuden markkinoida omia palvelujaan valmiiksi rajatulle ja merkittävälle kohderyhmälle.

Yhteistyökumppanuuden hyödyt:

  • neljä kertaa vuodessa ilmestyvät markkinakatsaukset ja alan säännölliset myyntitiedotteet
  • näkyvyys jäsentiedotteissa, mahdollisuus osallistua sisällön tuottamiseen
  • osallistumismahdollisuus Teknisen Kaupan tapahtumiin, kuten aamukahvit, seminaarit, jaosto- ja ryhmäkokoukset, sekä verkostoituminen
  • mahdollisuus kutsua Teknisen Kaupan jäseniä omiin tapahtumiin
  • mahdollisuus osallistua jäsenpalvelujen tuottamiseen
  • näkyvyys yhdistyksen verkkosivuilla

Yhteistyökumppanimme:

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus, sekä kiinteistöasiat.

Eversheds Secondary rgb (1)

 e21 Solutions Oy tehostaa teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa sähköistämällä prosesseja. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavia ratkaisuja tuotetiedon hallintaan ja B2B verkkokauppaan sekä palveluja konsultoinnista ylläpitopalveluihin.

e21

Hammarström Puhakka Partners Oy on vuonna 1974 perustettu liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka erikoistumisalueet ovat yritys- ja rahoitusjärjestelyt, riidanratkaisu, teknologia ja immateriaalioikeudet, kilpailuoikeus, ympäristö ja kiinteistöt sekä meri- ja kuljetusoikeus.

HPP_ logo (valkoinen pohja) 2008

Ikano Bank AB (julk.), Suomen sivuliike tarjoaa kuluttajille ja yrityksille suunnattuja rahoitusratkaisuja kuten maksukortteja, leasing- sekä kuluttajamyyntirahoitusta.

Jyväskylän messut on Suomen toiseksi suurin ja yksi Pohjoismaiden suurimpia ammattinäyttelyihin erikoistuneita messujärjestäjiä, jolla on kokemusta jo vuodesta 1936. Se haluaa, että sekä kävijät että näytteilleasettajat poistuvat tapahtumista tyytyväisinä ja haluavat tulla uudestaan.JKL_messut_logo.indd

LVI-numero Oy ylläpitää LVI-INFO.fi -tietokantaa, joka sisältää noin 161.000 LVI-teknisen tuotteen tiedot. Tietokantaa hyödyntää koko toimitusketju valmistajista maahantuojiin, suunnittelijoihin ja tukkuliikkeisiin.

MelbaGroup Oy on asiakastyöskentelyyn keskittynyt yritys, jonka ydinliiketoimintaa ovat asiakkuuksien hankintaan liittyvien palvelujen tuottaminen. MelbaGroup Oy on toimittanut ohjelmistoja vuodesta 1990.

MelbaGroup_vitamines_500px_transp

Messukeskus tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kohtaamiseen kasvokkain messuilla ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestettyihin messuihin, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin osallistuu vuosittain 10 000 näytteilleasettajaa ja 1,1 miljoonaa kävijää.

vakiotunnus3

OP Yrityspankki Oyj tarjoaa yrityksille laajan valikoiman rahoitukseen, kassanhallintaan sekä maksuliikenteen hoitoon liittyviä palveluja.

Siemens Financial Services tarjoaa maailmanlaajuisesti räätälöityjä rahoitusratkaisuja teollisuuden eri toimialoille. Asiantuntijaorganisaatiomme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan optimaalisen pääoma- ja kulurakenteen yksilöllisten rahoitusratkaisujen avulla.

sie_logo_petrol_rgb_web

 

Onko sinun yritykselläsi palveluja ja osaamista, jota haluat tarjota teknisen kaupan johtavien yritysten käyttöön? Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppanuuksia yhdistyksessä hoitaa Jan Sucksdorff.

Kategoriat
  • Koulutuskalenteri
  • Hallitusohjelmatavoitteet
  • Markkinakatsaus